EMLAK VERGİNİZİ HAFTA SONU DA ÖDEYEBİLİRSİNİZ

EMLAK VERGİNİZİ HAFTA SONU DA ÖDEYEBİLİRSİNİZ

Bolu Belediyesi 2020 yılı Emlak Vergisi birinci taksitleri dolayısıyla veznelerin 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.


Emlak vergisi 1. Taksit ödemeleri ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2020 yılı Emlak Vergisi birinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 31.05.2020 olduğu belirtilerek, “Halkımıza kesintisiz hizmet verebilmek ve olası yoğunluğun önüne geçebilmek amacıyla veznelerimiz 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Halkımıza önemle duyurulur” denildi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ahmet bolulu (29 Mayıs 2020 - 19:36)
    belediye vergi odemelerini internetten yapabilirsiniz diyor fakat internetten yaptigimizda verilen dekontta resmi gecerliligi yoktur yaziyor yarin bir gun bir sorun olsa hak talep edemeyecegiz.bunuda keske haberinize ilave etseniz.gecerliligi.olan bir makbuz vermek zor olmamali sanirsam
29MAY2020