Eğitime kar engeli

Eğitime kar engeli

İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonucunda eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada 06 Şubat Perşembe günü eğitime ara verildiği bildirildi. 

Uzun zamandır beklenen kar yağışı İlimizde etkili olmaya başlamasının ardından, yaşanabilecek muhtemel tehlikeler nedeniyle İlimizde eğitime 1 gün ara verildi.

EĞİTİME 1 GÜN ARA 

Konuyla ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; “İlimizde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle resmi ve özel tüm eğitim kurumlarımızda (rehabilitasyon merkezleri ve Kur’an kursları dahil) 06 Şubat 2025 Perşembe (yarın) günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda görevli hamile, engelli, çocuğu kreş, anaokulu ve özel eğitim kurumlarına devam eden anneler ve kronik rahatsızlığı bulunan personel aynı gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
6ŞUB2025