DÜZGÜN DÖRTDİVAN A ATANDI

DÜZGÜN DÖRTDİVAN A ATANDI

Dörtdivan İlçe Emniyet Amiri Süleyman Cömert'in Mengen İlçesi'ne atanmasının ardından Dörtdivan Emniyet Amirliği'ne, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro'dan Emniyet Amiri Recep Düzgün atandı.

Yeni görev yeri olan Dörtdivan İlçe Emniyet Amirliği'nde Emniyet Amiri olarak görevine başlayan Recep Düzgün henüz beş aylık polis. 1990 Tokat Erbağ doğumlu olan Recep Düzgün,Osman Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu. Yüksek Lisansını Güvenlik Bilimleri enstitüsünde

 

yaptı.

Meslekte henüz beşinci ayındayken Dörtdivan'a atanan Recep Düzgün, Dörtdivan'ın şirin bir ilçe olduğunu, Dörtdivan'a atanmaktan mutlu olduğunu söyledi. Recep Düzgün, polislik mesleğine başlarken yaptıkları yemin gereği, memleketin her köşesinin kendileri için aynı önem ve değerde olduğunu, şuraya atansam ya da burası daha iyi olur demek gibi bir lükslerinin olmadığını bu bağlamda verilen görevi her zaman ve her koşulda neresi olursa olsun gururla yapacağını söyledi.

Haber ve Foto: Mutlu Bilge

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
10OCA2017