DURAK TARAFTARLARLA OMUZ OMUZ OMUZA

DURAK TARAFTARLARLA OMUZ OMUZ OMUZA

Trendyol 1.Ligin 19.haftasında Boluspor sahasında Teksüt Bandırmaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlıları bu zorlu mücadelesinde yalnız bırakmayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak taraftarlarla omuz omuza destek verdi.

Trendyol 1.Ligin 19.haftasında Boluspor sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. İki devrenin de uzatma dakikalarında iki gol kaydeden kırmızı beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrılarak çok önemli bir galibiyete imza attı. 

TARAFTARLA BİRLİKTE TEZAHÜRAT YAPTI

Bolu Belediye Başkan Adayları da bu zorlu mücadeleyi takip eden isimler arasında yer aldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı İlhan Durak ise maraton tribününde taraftarla omuz omuza tezahürat yaptı. Boluspor’un bu önemli galibiyetinde taraftarlarla birlikte susmadan takımına destek olan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a genç taraftarlarda da büyük ilgi gösterdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
22OCA2024