Dosyalar teslim edildi

Dosyalar teslim edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Adem Evcil, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, ilimizdeki FETÖ soruşturmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Evcil yapılan görüşme sonrası; “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret ederek ilimizle ilgili gelişmeleri ve son durumu şahsına aktardık. Talimatları üzerine dinlediğimiz,partimize dilekçe ile başvuran

 

mağduriyetler

 

ile ilgili dosyayı genel merkezimizin ilgili birimlerine ulaştırdık. Sayın Genel Başkanımız Bolu'ya çok selamlarını ilettiler” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
25EKİ2016