DOĞRU SÖZE NE DENİR

DOĞRU SÖZE NE DENİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Adem Evcil, son dönemlerde Bolu kamuoyunu meşgul eden olaylarla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

İlimizdeki Ak Partili ve Cumhuriyet Halk Partili yöneticileri samimiyetsizlikle suçlayan Evcil, Ak Partili ve CHP’li yöneticileri Bolu için çalışmaya davet etti.

‘BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize gelecek olmasından dolayı Belediyenin hiç olmadığı kadar çalıştığını söyleyen Evcil; “Sayın Cumhurbaşkanının ilimizi ziyareti öncesi yollar yapılmakta, gül suyu ile yıkanmakta, bilboardlar donatılmakta kısacası belediye uzun yıllardır çalışmadığı kadar çalışmaktadır. Bunun yanı sıra ana muhalefet partisi siyasi şov hazırlığındadır. Milli miras’Gölcük’ üzerindeki spekülasyonlar devam etmektedir” dedi.

‘TATLI SU KURNAZLIĞINI BIRAKIN’

Gölcük ihalesi konusunda da tarafların samimi olmadığını belirten Adem Evcil; “Gölcük ihalesinin iptal edileceği gün gibi aşikardır. Ankara’nın ihaleyi iptal edeceği bilgisini alan Bolu Belediyesi ve CHP milletvekiliyse tatlı su kurnazlığı içerisindedir. Belediye Başkanı yarın düzenleyeceği meclis toplantısı ile önce davranıp ‘Ben iptal ettim’ demek istemekte,

Muhalefet partisi milletvekiliyse Cumhurbaşkanı ziyareti öncesi attığı tehdit gibi twit ile olası belediye başkanlığı seçimlerine adaylık sürecine zemin hazırlayıp ‘bakın ihaleyi ben iptal ettirdim demek istemektedir. Bolu’ya hizmet etme sevdası ve Gölcük partiler üstü bir meseledir. Bunun anlaşılamamış olması çok acıdır. Tatlı su kurnazlığını bırakalım da iktidarıyla, muhalefetiyle Bolu sevdasında yarışalım kazanan Bolu Halkı olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
28ARA2017