Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, ‘projelerimi engelliyorlar’ suçlamasına cevap verdi. Başkan Özcan’a seslenen Doğanay; ‘Milletvekillerimize gidip hangi konuda yardım istemiş de yapmamışlar. Böyle gazeteler aracılığıyla algı oluşturmasını doğru bulmuyorum’ dedi.
Haber: Sevgi PİLGİ
Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim sürecinde, ‘Belediyelerde yatırım yapmak için iktidar partisinden veya muhalefetten olmanın bir önemi olmadığını’ sürekli dile getirdiğini belirten Nurettin Doğanay; ‘Biz Tanju Özcan’a bu sözünü hatırlatıp, ‘buyur yap’ diyebiliriz. Ama söz konusu Bolu olunca söylediği tüm sözleri sinemize çekiyoruz” ifadelerine yer verdi.
‘NE İSTEDİ DE HAYIR DEDİK’
Doğanay yaptığı açıklamada; “Tanju Özcan her fırsatta ‘beni engelliyorlar, projelerimi gerçekleştiremiyorum’ diye bahaneler üretiyor. Bu tutum işte gözü olmayanın tembelliğini örtmesinden başka bir şey değildir. Şimdi çok açık söylüyorum, Tanju Bey ne zaman Ankara gitmiş Milletvekillerimizi ziyaret edip yardım istemişte olmamış. Tanju Beye tavsiyem, gazeteler aracılığıyla mesaj göndermektense, gitsin 2 Milletvekilimizi ziyaret etsin, ne söyleyecekse yüzlerine karşı söylesin. Bolu’nun faydasına İl Başkanı olarak benden istediği bir şey varsa, bir talebi varsa ben elimden geldiğince yardımcı olurum. Ak Parti olarak biz zaten Bolu’nun hayrına olan projelere destek veriyoruz. Örneğin kanal kapatma projesine desteği veren Ak Parti. Biz kanal kapatma projesini yapamamıştık, proje bizimdi ama zaman yetmediği için hayata geçirememiştik. Şimdi Tanju Bey yapıyor bizde destek veriyoruz. Onun haricinde Karadere projesinde desteği veren yine Bakanlık ve Ak Parti. Aynı şekilde Üniversite yolunun yapımı, Gölcük gibi projelere destek verdik. Bolu’nun hayrına bir projeyi engellemek öncelikle ihanet olur. Bizden yardım istese geri çevirmeyiz. Bizim için öncelik her zaman Bolu oldu, bundan sonrada öyle olacak” dedi.
‘ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYUP ELEŞTİRSİNLER’
Ak Parti’nin Bolu’da 18 yılda büyük yatırımlara imza attığını vurgulayan Nurettin Doğanay, “Geçmişten günümüze baktığımızda Ak Parti yapılmayanların yapıldığı, insanların hayal dahi edemeyeceği birçok projenin gerçekleştiği partinin adı olduğunu görüyoruz. 18 yıldır da Ak partinin yaptıkları ortadır. Bu anlamda bu uğurda emek sarf eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,
Sayın Bakanlarımıza, Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e, Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın’a
bakan, başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.‘O AT İSTİYORDU BİZ ONA 28 MİLTONLUK YATIRIM VERİYORUZ’
Yapılan yatırımlarla, gerçekleştirdikleri projelerle Bolu’yu bir şantiye alanına çevirdiklerini ifade eden Doğanay, “Bolu’muzun gelişmesi adına birçok güzel projeler yaptık. Hala devam eden projeler var. Muhalefet yapanlar ellerini vicdanlarına koyup şöyle bir baksınlar 18 yılda Bolu nereden nereye gelmiş. Ve son olarak Millet Bahçesi projesi. Tanju Bey atını istiyordu biz ona 28 Milyonluk bir yatırım veriyoruz. İşte aramızda ki fark bu. Bizler konuşmuyoruz icraat yapıyoruz. Her şey yeri ve zamanı geldiği zaman yapılır.
Ne söz verdiysek yerine getirdik, getiriyoruz” cümlelerine yer verdi.








