DOĞANAY 3 GÜNDE 4 İLDE ÇALIŞMA YAPTI

DOĞANAY 3 GÜNDE 4 İLDE ÇALIŞMA YAPTI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, sorumluluk alanındaki illerde saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Geçtiğimiz hafta Ağrı’da teşkilatlarla bir araya gelen Doğanay şimdi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Doğu Anadolu illerine düzenlediği 3 günlük programda Teşkilat Başkanlığı heyetiyle 3 günde 4 il ziyaret etti.

TEŞKİLATLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Diyarbakır’da başlayan programlar kapsamında Bingöl, Elazığ ve Malatya’da AK Parti Teşkilatlarıyla bir araya gelen Kandemir ve beraberindekiler, burada İl Ana Kademe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra 3 Kademe İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişare toplantıları gerçekleştirdiler.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4MAR2022