DİĞER İLÇELERE DE BEKLİYORUZ

DİĞER İLÇELERE DE BEKLİYORUZ

Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık Belediyesi yürüttüğü ortak projede Kıbrıscık’ta bulunan Alan bölgesinde 10 dönümlük alanda yerli tarım yapılacak.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yetiştirilen yerli fideler projeler kapsamında Kıbrıscık’a gönderildi. Yürütülen projede Alan bölgesinde yerli domates, biber ve fasulye üretimi yapılacak.

SULU TARIM YAPILACAK

Kıbrıscık Alan Bölgesinde sulu tarıma geçildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin TEKEMEN'in ortak çalışmasıyla yerli fidelerden 10 Dönüm alanda ortak çalışma başlatıldı.

 

Bolu Belediye seralarında yetiştirilen yerli fideler Bolu Belediye Başkanlığınca Kıbrıscık'a gönderildi. Bölgede örnek tarım uygulamaları kapsamında başlatılan çalışmalarda üreticilerin bu konuda bilgilendirilmesi ve teşvik edilmesi planlanıyor. Ekim ve bakım işinin Kıbrıscık Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan projede hazırlanan alanda yerli domates, biber, fasulye, üretimi yapılacak.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
29MAY2020