DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN BOLULU AİLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN BOLULU AİLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Sinan Yılmaz (51) ile eşi Ebru Yılmaz (46) ve kızı Sena Yılmaz’ın (15) cenazeleri memleketleri Yeniçağa’da toprağa verildi. 

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Cenaze törenine, Yılmaz ailesinin yakınlarının yanı sıra Yeniçağa Kaymakamı Bilal Çelik, Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve vatandaşlar katıldı.

YENİCAĞA’DA DEFNEDİLDİLER 

Depremde Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yıkılan bir binanın enkazında yaşamını yitiren Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim görevlisi Sinan Yılmaz (51) ile eşi Ebru Yılmaz (46) ve kızı Sena Yılmaz’ın (15) cenazeleri, Yeniçağa ilçesine bağlı Hamzabey Köyü Camisi’ne getirildi. Cenazeler, öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi. Cenaze namazını, Ebru Yılmaz’ın İsviçre’de din görevlisi olarak çalışan ağabeyi Ersoy Antepli kıldırdı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
10ŞUB2023