Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) yi ziyaret etti.
BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve Başkan yardımcısı Muharrem Demirel tarafından karşılanan Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu’da görev tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
VELİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Delal, yargıda olduğu gibi gazetecilikte de, adalet ve vicdanın önemine değinerek, zor şartlar altında görev yapan gazetecilerin daha iyi şartlara ve imkanlara sahip olması için temennilerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise konuşmasında; “Bolu’ya geldikten sonra yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bolu’ya, Bolu’nun değerlerine gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.








