Daha temiz bir Yeniçağa için

Daha temiz bir Yeniçağa için

Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, yaptığı çalışmalarla Yeniçağalı vatandaşların takdirini kazanmaya devam ederken Belediye yeni hizmet araçlar kazandırmayı da ihmal etmiyor.

Belediye Başkanı Recai Çağlar’ın çabalarıyla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan yol süpürme aracı Yeniçağa’da hizmete başladı.

Başkan teşekkür etti

Yeniçağa’nın her geçen gün geliştiğini ve hak ettiği yere geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Recai Çağlar; “Önümüzde yapacağımız çok iş var. Fakat bugün geriye dönüp baktığımızda kısa zamanda çok işler işler başardık. Rabbim bizi vatandaşımıza karşı mahcup etmedi. Verdiğimiz sözlerin hemen hemen tamamını yerine getirdik. Şimdi daha güzel bir Yeniçağa için neler yapabiliriz onun uğraşı içerisindeyiz. Bir taraftan göl kenarında yapacağımız Kır gazinosunun inşaat çalışmaları devam ediyor. Kır gazinosunu en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine açacağız. Diğer taraftan da daha iyi hizmet verebilme adına araç parkımızı genişletmek zorundayız. Çevre Şehircilik Bakanlığımızdan yol süpürme aracımız aldık. Pendik Belediyesinden de cenaze yıkama aracı İlçemize hediye edildi. Pendik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Kaya Bey ve Yeniçağa Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Uysal Bey’in çok katkıları oldu. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
6NİS2018