ÇÜNKÜ ONLAR ÜLKÜCÜ

ÇÜNKÜ ONLAR ÜLKÜCÜ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Evcil ve Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü öncesi, İzzet Baysal Huzur Evini ziyaret ettiler.

Huzur Evi sakinleriyle birlikte piknik yapıp, onların gönlünü alan Evcil yaptığı açıklamada; “1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebeti ile Huzurevimizin sakinleri ile mangal partisinde buluştuk. Hepimiz birer yaşlı adayıyız bu kaçınılmaz gerçeğimiz . Ömür sıcak bir günde ,bir ağaç gölgesinde soluklanmak kadar kısa. Huzur evlerinde bulunan yaşlılarımızın tabiri yerindeyse canlı birer tarih kitabı. Hoş sohbetlerinden

 

kendimize nice hayat dersleri çıkarttık. Sadece özel günlerde değil,günlük yaşantımızın bir rutini gibi onlara sahip çıkmamız,halleri ile hallenmemiz bizlerin menfaatine olacaktık.Bizlere ev sahipliği yapan kurum müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu vesile ile dünya yaşlılar gününün hepimize bir farkındalık yaşatmasını diliyorum” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
30EYL2016