Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartalkaya’da yaşanan faciada hayatlarını kaybeden Gültekin ve Güner ailesinden 8 vatandaşımızın cenaze törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ilk önce taziye evine giderek evlatlarını ve torunlarını kaybeden Güner ve Gültekin ailelerine başsağlığı diledi.
ERDOĞAN;‘TABİ CANIMIZ YANDI’
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kalıcı Konutlar Camine gelerek, Kartalkaya’daki otel yangını faciasında hayatını kaybeden Gültekin ve Güner Ailesin cenaze törenine katıldı. Cenaze töreninde kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Değerli kardeşlerim her şeyden önce malum bir otelde bir felakete maruz kalmak sureti ile şu anda ebediyete uğurlamakta olduğumuz 8 kardeşimizi rabbimden kendilerine rahmetiyle tecelli etmesini niyaz ediyoruz makamları ali olsun. İnşallah şüheda sınıfında hepsini hüşrucem eylesin Mehmet bey benim milletvekili arkadaşım olarak parlamentoda görev ifa ettik ailece uzun yıllar bir dostluğumuz kardeşliğimiz vardı. Tabi şimdi bir komşuluk hakkını da ifa etmek için buradayız. Rabbim bizleri inşallah cennetinde birlikte haşrucem eylesin. Tabi canımız yandı ve şu anda da bu görevi ifa etmenin gayreti içerisindeyiz rabbim bizi cennetinde de haşrucem eylesin. Rabbim tüm ailesine milletimize sabırlar niyaz ediyorum. Sabrın sonu selamettir. Zaferdir temennisi ile kendilerine fatihalaramızı gönderelim" ifadelerine yer verdi.