ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR

ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Lebibe Özçağlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhlis Evcimen, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Genel Sekreter İsmail Gören ile ilimizdeki ortaokulların idareci ve öğretmenleri, Çocuk Meclisi Programı kapsamında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Etkinlik programına ilişkin detayların görüşüldüğü toplantıda, okullardan katılacak öğrencilerin üstlenecekleri roller belirlenerek program akışı üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Çocukların temsil, katılım ve ifade becerilerini geliştirecek nitelikte planlanan programın, eğitici ve farkındalık oluşturan yönleriyle örnek bir çalışma olması hedeflendi.

AMAÇ TOPLUMSAL SORUMLULUK DUYGULARININ GELİŞTİRİLMESİ

Yapılan görüşmede, Çocuk Meclisi Programı ile çocukların demokratik katılım bilincinin güçlendirilmesi, özgüvenlerinin desteklenmesi ve geleceğin bilinçli bireyleri olarak yetişmelerine katkı sağlanmasının amaçlandığı ifade edildi. Kurumlar arası iş birliğiyle yürütülen bu çalışmanın, çocukların toplumsal sorumluluk duygularını geliştirmelerine ve karar alma süreçlerine ilişkin farkındalık kazanmalarına önemli katkı sunacağı vurgulandı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
15NİS2026