Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında 4-5-6 Ekim tarihlerinde Abant’ta kampa giriyor. Yeni yasama dönemi faaliyetleri ve güncel siyasi gelişmelerin değerlendirileceği kamp öncesinde Kılıçdaroğlu, ilimizde bir takım ziyaretlerde bulunacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Abant Otelinde gerçekleştirecekleri kamp öncesinde ilk olarak 4 Ekim Cuma saat 14.00’de Bolu Belediyesi tarafından yapılacak Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının temel atma törenine katılacak. Ardından saat 15.00’de Bolu Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirecek. Bolu belediyesi ziyareti sorasında Kılıçdaroğlu Kıbrıscık’a hareket edecek ve saat 15.30’da Kıbrıscık Belediyesine ziyarette bulunacak. Kıbrıscık ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu, Abant’a geçiş yapacak.
KAMP CUMARTESİ GÜNÜ KILIÇDAROĞLU’NUN KONUŞMASIYLA BAŞLAYACAK
CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, 5 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 10.00’da yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Aynı gün grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, yeni dönemde TBMM’de yürütülecek yasama ve denetim faaliyetlerine ilişkin paylaşımlarda bulunacak, milletvekilleri de görüş ve önerilerini aktaracak.
İKİNCİ GÜN GÜNDEM DIŞ POLİTİKA VE EKONOMİ
Pazar günü 10.00 – 11.30 arasında Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz tarafından dış politika, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın moderatörlüğünde ise ekonomik gelişmeler başlığında sunumlar gerçekleştirilecek. Kamp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11.30’da yapacağı kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.








