BU TİYATRO ÇOK BAŞKA

BU TİYATRO ÇOK BAŞKA

Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) danışanları ve çalışanları, sahneye taşıdıkları tiyatro oyunu ile sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

23 Haziran Pazartesi (bugün) saat 16.00’da Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek “Naaş-ı Muhteremler” adlı tiyatro oyununa tüm sanatseverler davet edildi.

BU OYUNU KAÇIRMAYIN

Tayfun Türkili’nin yazdığı ve yönetmenliğini Onur Yamak’ın üstlendiği polisiye komedi türündeki oyun, TRSM danışanları ve çalışanlarının ortak emeğiyle hayat buldu. Oyunun hem sahne arkasında hem de sahnede yer alan ekip, haftalar süren provaların ardından izleyiciyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Sanatın iyileştirici gücüne inanan herkesi bu anlamlı gösteriye beklediklerini belirten yetkililer, hem destek hem de keyif dolu bir akşam vadettiklerinin altını çizdi.

Kaynak: Mehmet Şah Elkatmış (Köroğlu Gazetesi)

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
23HAZ2025