BU SERGİYİ MUTLAKA GEZİN

BU SERGİYİ MUTLAKA GEZİN

Diş Hekimi Ebru Kocaman’ın portre ve sulu boya çalışmalarından oluşan ‘Hoş Görün’ isimli resim sergisi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde sanatseverlerle buluştu. 

Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Abdulaziz Aydın,  sanatın; birleştirici gücüne ve toplumun ruhunu besleyen en önemli değerlerden biri olduğuna vurgu yaparak, sergide yer alan eserleri inceleyip, serginin hayırlı olmasını diledi.

61 ESERDEN OLUŞUYOR 

İlimizde 17 yıldır diş hekimliği yapan  Ebru Kocaman  61 eserden oluşan ‘Hoş Görün’ isimli resim sergisiyle sanat severlerin karşısına çıktı. Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde açılan sergide kara kalem portreler ve sulu boya boya çalışmaları yer alıyor. Sergi 13 Eylül Cumartesi gününe kadar saat:09,00 ile 19,00 arasında ziyaret edilebilecek.

Fotoğraflar: Metin Ferah  

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Şemsettin Gürtürk (9 Eylül 2025 - 17:26)
    Tebrik ederiz. Kocaman ailesine selam ve saygılar.
9EYL2025