BU KONFERANS KAÇMAZ

BU KONFERANS KAÇMAZ

Bolu Kent Konseyi tarafından 10 Haziran Salı günü “Bolu’nun Fethi Ve Osmanlı Döneminde Bolu” konulu bir konferans düzenlenecek. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansa tüm Bolu halkı davet edildi.

Bolu Kent Konseyi Kent Kültürü ve Tarihi Çalışma Grubu, yerel tarih konferanslarına kaldığı yerden devam ediyor.

TÜM BOLULULAR DAVET EDİLDİ

“Millî Mücadele ve Bolu” ana temalı konferans dizisinde bu kez “Bolu’nun Fethi Ve Osmanlı Döneminde Bolu” konusu ele alınacak. 10 Haziran Salı günü saat 14.30’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konferansta, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarihçi Dr. Ahmet Ercivan Bolu’nun fethi ve Osmanlı döneminde Bolu’nun önemi hakkında katılımcılara bilgi verecek. Bolu Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen konferansa tüm Bolu halkı davet edildi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
9HAZ2025