Bolu Belediyesinde 14 yıldır şaibelerle süren Alaaddin Yılmaz dönemi resmen sona erdi.
İmar’dan 18. Madde uygulamalarına, özel kalem harcamalarından ihalelere kadar yıllardır şaibeli bir yönetim uygulayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve arkadaşların dönemi
İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapılan Ak Parti Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısıyla resmen kapanmış oldu.
YILLARIN MEZALİMLİĞİ SONA ERDİ
2014 seçimlerini kazandıktan sonra yaptığı ilk icraat Havadis gazetesinin ofisini mühürlemek olan Alaaddin Yılmaz’ın yıllardır süren mezalim yönetimi Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart Yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Fatih Metin ismini açıklamasıyla, Bolu tarihinin kara sayfalarında yerini aldı.
YILMAZ TOPLANTIYA KATILMADI
Haliç Kongre Merkezinde yapılan Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısına bir çok ilde eski Belediye Başkanları da katılırken, Bolu Belediyesi ESKİ Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz toplantıya katılamadı. Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’i tanıtım toplantısında İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü yalnız bırakmadı.








