Bolu Belediyesinin başarılı Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın görevden alındı. Yaptığı çalışmalarla Bolu caddelerini ve sokaklarını güzelleştiren Aydın’ın görevden alınması Bolu kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.
Bolu Belediyesinin en düzgün işleyen birimlerinden biri olan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde sürpriz bir değişim yaşandı. Yaptığı çalışmalar ve personeliyle sağladığı uyumla kamuoyunun takdirini kazanan Aylin Aydın görevden alındı.
KARAR KAMUOYUNDA ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI
Özellikle ata tohumlarından fide yetiştirme konusunda büyük bir başarı elde eden Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın, Bolulu çiftçilere de umut oldu. Bolu cadde ve sokaklarına diktiği güllerle vatandaşların büyük beğenisini kazanan Aylin Aydın, Başkan Tanju Özcan’ın talimatıyla görevinden alındı. Aydın’dan boşalan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ise Belediye Başkan yardımcısı, Başkanlık sözcüsü Rasim Özdemir’in vekalet edeceği bildirildi.











