Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Bolu’ya gelen depremzedelere moral sağlamak amacıyla aralarında velilerin bulunduğu depremden etkilenen çocuklara Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda çizgi film etkinliği düzenlendi.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Bolu’ya gelen afetzede çocuklar ve velilerine moral vermek adına Bölge Müdürlüğü personel çocuklarının da bulunduğu depremden etkilenen çocuklara Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda çizgi film izletildi.
“GÜVENLİ BİR ORTAMDA OLDUKLARINI HİSSETTİRMEK İSTİYORUZ”
Yaşanan Depremlerin yaralarını sarmak için depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeki çalışmalara AFAD koordinesinde destek olan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, depremin olumsuz havasından uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla Bolu’ya gelen depremzede çocuklar için düzenlenen çizgi film etkinliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Personel çocuklarıyla kaynaşmalarının da sağlandığı çizgi film etkinliğinde çocuklara patlamış mısır vb. ikramlarda bulunuldu.
Orman Bölge Müdürlüğü’nün yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Depremden etkilenen vatandaşlar ve çocukların acılarını birazda olsa hafifletmek istediklerini, bu tür etkinliklerle devletin onların yanlarında olduğunu ve güvenli bir ortamda olduklarını hissettirmek istiyoruz” şeklinde belirtildi.








