BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ŞENTÜRK VEDALAŞARAK GÖREVİNDEN AYRILDI

BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ ŞENTÜRK VEDALAŞARAK GÖREVİNDEN AYRILDI

ŞENTÜRK GÖREVİNDEN AYRILDI

Bölge Müdürlüğündeki görevinden ayrılan Mahmut Şentürk Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenleyerek mesai arkadaşlarına veda etti.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü olarak görev yapan Mahmut Şentürk’ün Orman Genel Müdürlüğü merkezinde görevlendirilmesinin ardından Sinop Bölge Müdürü olarak görev yapan Celal Kanbur, Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne getirildi.

ŞENTÜRK MESAİ ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDEREK VEDA ETTİ

Toplantıda bugüne kadar yürütülen çalışmalar için birim amirleri ve birim amirleri nezdinde tüm personele teşekkür etti. Toplantının ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrası vedalaşarak Bölge Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • On numara adam (28 Ocak 2025 - 03:57)
    İşini çok güzel yapan,dürüst mert dört dörtlük adamdı, başarını daha güzel yerlerde görürüz inşallah,yolun açık olsun güzel insan
25OCA2025