Bolu Belediye Başkanı sahip çıktı

Bolu Belediye Başkanı sahip çıktı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP Genel Merkezi’ne başlattığı Değişim ve Adalet Yürüyüşü’nde terk edilmiş halde bulunan “golden” cinsi köpek Bolu’ya getirilerek tedavi altına alındı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün 6’ncı gününde, kalabalık grubun peşine takılan bitkin köpek, Bolu’ya getirilerek Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alındı. 

Özcan sahip çıktı

Yürüyüşün 6’ncı gününde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi sınırlarına ulaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindekiler yol kenarında golden cinsi bir köpekle karşılaştı. Bir süre sonra köpeğin kendilerini takip ettiğini fark eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve kalabalık grup, köpeğin bitkin halde olduğunu tespit etti. Su verilen köpek daha sonra Belediye Başkanı Özcan’ın isteğiyle, yürüyüşe destek veren gönüllülerle Bolu’ya gönderildi. 

“Yoldaş” adı verildi 

Golden cinsi köpek, Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde tedavi ve gözlem altına alındı. Zorlu yürüyüşünü tamamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu’ya döner dönmez mesaisinin ilk gününde Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek, “yoldaş” adı verilen köpeğin durumu hakkında bilgi aldı. Parazit aşıları ve temizliği yapılan köpeği seven Özcan, köpeğin sahiplendirileceğini belirtti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
15TEM2023