Biz size siyaset yapın diye değil hizmet yapın diye oy verdik!

Biz size siyaset yapın diye değil hizmet yapın diye oy verdik!

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı ilk oturumu siyasi tartışmalara sahne oldu. Bolu halkının hizmet beklediği Belediye Meclis üyeleri, siyasi ikballeri uğruna Belediye Meclisini siyaset arenasına çevirdiler.

Mensubu oldukların siyasi partilerin propagandasını Meclis kürsüsünden yapmaya kalkışan ve Belediye Meclisi ile Türkiye Büyük Millet Meclisini karıştıran Meclis üyeleri birbirlerine hakaret etmekten de geri kalmadılar.

Mecliste hararetli anlar yaşandı

Geçtiğimiz ay Borazanlar Mahallesinde yapılması planlanan Cami arsasından dolayı oluşan gerginlik Belediye Meclisi Şubat ayı oturumunda patlak verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Ak Parti arasından süre gelen gerginlik, İYİ Partili Meclis üyelerinin de

 

Belediyede olduklarını unutarak siyasete kalkışmasıyla patlak verdi. Bolu halkının ve Bolu’nun sorunlarının görüşülmesi, dile getirilmesi gereken Belediye Meclis kürsüsünden Meclis üyeleri siyasi ikballeri uğruna parti propagandasına kalkışınca Meclis’te hararetli dakikalar yaşandı.

Avcı tansiyonun düşmesini sağladı

Meclis’in ilk anından itibaren siyasi tartışmaların gölgesinde geçen Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban ile Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan arasından sinirler gerildi. Gerilen ortama diğer Meclis üyeleri de dahil olunca Belediye Meclisi yakışık olmayan görüntülere sahne oldu. Birbirlerine karşı hakarete varan ifadeler kullanan Meclis üyelerinin bu durumu kamuoyu tarafından da şaşkınlıkla izlendi. Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban’ın Meclisi terk etmesine rağmen tartışmalar sona ermedi. Uzun süre devam eden tartışmalar sonrası söz alan Ak Parti Meclis üyesi Kamuran Avcı yaptığı konuşmasıyla Meclisin nabzının düşmesini sağladı.

 

Avcı’nın sağduyulu konuşmasının ardından Başkan Tanju Özcan’ın özür dilemesiyle Meclis’te durum normale döndü.

    

DAHA FAZLASI İÇİN GAZETENİZİ ALMAYI UNUTMAYIZ... 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Gebze (4 Şubat 2021 - 23:18)
    Ya abi şu haberi tam yapında başka yerde olanlarda okusun yani
4ŞUB2021