BİRİNCİLİK ALADAĞ EKİBİNİN

BİRİNCİLİK ALADAĞ EKİBİNİN

Türkiye Ormancılık Yarışmaları (TOY) kapsamında, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görevli ekipler, Türkiye finallerine kalabilmek için 6 gün boyunca tüm hünerlerini göstererek kıyasıya yarıştı. 

Ekipler sırasıyla; Hedefe Atış, Genç Meşre İstikbal Ağacı Tespit, Fiziki Dayanıklılık, Orman Oryantiring, Mesaha ve Kayıt ile son olarak Orman Yangınlarına Müdahale parkurlarında mücadele etti. 

HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ 

6 Parkur üzerinden gerçekleştirilen yarışlar sonunda, toplam 460 puan toplayan Aladağ ekibi birinci, 420 puan toplayan Bolu ekibi ikinci ve 390 puan toplayan Göynük ekibi üçüncü oldu. Yarışmalar sonunda parkurlarda en iyi performans gösteren personelden oluşacak ekip Bolu Orman Bölge Müdürlüğünü, önümüzdeki günlerde Orman Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilecek olan Türkiye finalinden önceki Bölge Elemelerinde temsil edecek.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
7NİS2026