Bilgilendirme toplantıları başladı

Bilgilendirme toplantıları başladı

Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içinde bulunan orman köylerinde bilgilendirme toplantılarına başlandı. 2025 yılının ilk toplantısı Demirciler köyünde yapıldı.

İşletme Müdürü Osman Özdemir, işletme şefleri, iş güvenliği uzmanı, köy muhtarları, kooperatif başkanları ve kooperatif üyelerinin katılımları ile gerçekleşen toplantılarda 2024 yılında yapılan üretim çalışmaları, sertifikasyon programı ve iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirme yapıldı.

ÜRETİM PROGRAMI ANLATILDI

2025 yılında üretim işi verilen kooperatif veya köylülerin, kesim aşamasında iş sağlığı ve güvenliği kanunu gereği çalışanların kişisel koruyucu donanım (KKD) kullanmaları gerektiği ve güvenlik tedbirleri alınmadan orman üretim işlerinde çalışmaya izin verilmeyeceği belirtildi. 2025 yılı üretim programları konusunda, havaların iyi gittiği bu günlerin iyi değerlendirmesini isteyen İşletme Müdürü Osman Özdemir verilen işlerin kısa sürede bitirilmesi için azami gayret sarf edilmesi gerektiğini söyledi. Toplantı, kazasız bir yıl geçirilmesi temennisi ile karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2OCA2025