Beşli; ‘Yaşlı Bakım Evine ihtiyacımız var'

Beşli; ‘Yaşlı Bakım Evine ihtiyacımız var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mengen İl Genel Meclisi üyesi Eyüp Beşli, Mengen’de yaşlı bakım evi yapılması adına gereken her adımı attıklarını lakin hiçbir sonuç alamadıklarını dile getirdi. 

Mengen’in yaşlı nüfusunun göz önüne alındığında çok acil yaşlı bakım evine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Eyüp Beşli, bu konuda Milletvekillerini göreve davet etti. 

‘Biz yeri tespit ettik onlar hiçbir adım atmadı’

CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Eyüp Beşli yaptığı açıklamada; “Mengen yaşlıların yaşadığı bir ilçe. Bakıma muhtaç çok yaşlımız var. Biz köyde yaşayan ve bakıma muhtaç olan her insandan sorumluyuz. Biz bununla ilgili Mengen’imize bir yaşlı bakımevi yapılması konusunda İl Genel Meclis üyesi arkadaşımla beraber bir önerge verdik. Önerge kabul edildi, gündeme geldi. Mengen’in yaşlı bakımevine ihtiyacı var diye, Eğitim- Sosyal Hizmetler Komisyonu raporunu sundu ve kabul edildi. Bunun neticesinde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gittik.  Bize; ‘Sadece Mengen’in değil Bolu’nun yaşlı bakım evine ihtiyacı var. Bizler Bolu’daki yaşlılarımızı başka illere göndermek zorunda kalıyoruz’ denildi.  Sonra, Sosyal Hizmetler İl Müdürü ‘Belediye sınırları içerisinde, talep ettiğimiz şekilde hastaneye uzaklığı olan bir yer tespit edip bize bildirirseniz, biz çalışmaya başlayacağız’ dedi. Biz belediyeden yazı alıp yeri tespit ettik. Sosyal Hizmetler İl Müdürüne sunduk. Ondan sonra hiçbir adım atılmadı” dedi. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Ahmet zekai göksu (29 Nisan 2022 - 02:52)
    Tebrikler güzel bir konuya temas etmişsiniz başarılar dilerim. Geleceğin ihtiyacı.
  • muhammet (29 Nisan 2022 - 21:30)
    eyüp bey ben yıllardır bu konuyu eleştiren kişi olarak akp millet vekil adayına gökcesu da pazarın ortasında eski mengen hastanesini neden müftülüğe verildihuzur eviyapamadınızmı imamhatip lisesi boşduruyor gökcesu eski karakolu neden kur an kursu olarak müftülüğe verildi merkez camii nin altıboşken neden dializ merkezi yapmadınız duble yol ne oldu mengende resmi kurumlar nereye gitti derkensizler şimdiakp lilere neden gerekli isteklerinizi söylemediniz kurda kuzu ema
  • Mengenli (30 Nisan 2022 - 04:27)
    Bıkmadan, usanmadan bu işin, bütün Mengen liler tarafından takip edilmesi gerekiyor. Bunun siyaseti olmaz. Yaşlılar evi Mengen için bir zorunlulukdur. Sayın Valimiz ve vekillere saygı ile duyurulur.
28NİS2022