BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR.

Bolu Belediye Meclisi 01 Mart Pazartesi günü

 

Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında toplanacak.

Toplantıda İmar tadilat başvuruları ile birim Müdürlüklerinden gelecek evrakların görüşülecek ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışmaları hakkında Meclise bilgi verilecek.

TOPLANTI 1 MARTTA GERÇEKLEŞECEK

Belediyeden yapılan duyuruda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2021 Yılı Mart Ayı Meclis Toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşüp karara bağlamak üzere 01 Mart 2021 Pazartesi günü saat 17.30’da Bolu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecektir. Sayın Belediye Meclis Üyelerimizin, belirtilen yer, gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur” ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
25ŞUB2021