BAŞKAN ÖZCAN ONLARI İHMAL ETMEDİ

BAŞKAN ÖZCAN ONLARI İHMAL ETMEDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni yıla Kent Meydanında düzenlenen eğlenceye katılan vatandaşlarla birlikte girerken, ardından yılbaşı gecesi görev başında olan kurum personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Yılbaşı gecesi görevlerinin başında olan kurum porsenellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Başkan Tanju Özcan’a, Başkan yardımcısı Rasim Özdemir ve Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz’da eşlik.

YENİ YILLARINI KUTLADI

İlk önce hastaneleri ziyaret eden Başkan Özcan, hastana personeline karanfil hediye ederek yeni yıllarını kutladı. Hastanede tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileten Özcan, daha sonra

 

emniyet ekiplerinden itfaaiye ekiplerine kadar yılbaşı gecesi vatandaşın huzuru ve mutluluğu için görev başında olan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayarak sohbet etti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
1OCA2020