BAŞKAN ÇANKAYA'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

BAŞKAN ÇANKAYA'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Göynük Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Ahmet Çankaya’ sokak hayvanlarına sahip çıktı. Çankaya’nın talimatıyla sahipsiz sokak hayvanlarını çeşitli hastalıklara karşı korumak amacıyla Belediyesi tarafından aşılama çalışması yapıldı.

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Veteriner Hekimine talimat vererek sokak hayvanlarının aşılanarak, hastalıklara karşı korunmasını istedi. Talimat üzerine harekete geçen Veteriner Hekim, ilçede yaşayan bir grup sahipsiz sokak hayvanının iç dış parazit kuduz ve uyuz aşıları yaptı. Başkan Çankaya, Sokak hayvanlarının belirli periyotlar halinde aşılanacağını duyuruldu.

“YAŞAMA HAKKINA SAHİPLER”

Sokak hayvanları için kapı önlerine bir kap yemek ve bir kap su bırakılması için Göynük Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “Özellikle sıcak havaların arttığı bu günlerde güzel İlçemiz Göynük’te önünde 1 kap su olmayan kapı kalmasın, küçük dostlarımız bu sıcak havalarda hiç bunalmasın! bizim gibi bir can taşıyorlar ve bu dünyada bizim kadar ‘Yaşama Hakkına’ sahipler. Su her canlı için yaşamdır. Bu gün bir can kurtarın” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
27HAZ2019