BARO SEÇİMİNDE SÜRPRİZ SONUÇ!

BARO SEÇİMİNDE SÜRPRİZ SONUÇ!

Bolu Barosunun bugün yapılan seçimli Genel Kurulundan sürpriz bir sonuç çıktı. 3 dönemdir Bolu Barosu Başkanlığını yürüten Av. Ferit Atalay, girdiği Başkanlık yarışında Av. Sabri Erhendekçi’ye kaybetti.

Baro Evinde yapılan, Bolu Barosu seçimli genel kurulunda Başkanlık yarışını Av. Sabri Erhendekçi kazandı. 3. Dönemdir Bolu Barosu Başkanlığını yürüten Ferit Atalay ile Sabri Erhendekçi arasında geçen Başkanlık yarışında, Erhendekçi 83 oy olarak Bolu Barosunun yeni Başkanı oldu. Ferit Atalay ise 53 oy aldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
7EKİ2018