İstiklal Harbi Başkumandanı ve Türkiye Cumhuriyetin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıl dönümü şükran ve saygıyla anılırken ilimizdeki anma törenlerine Ak Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü iştirak etmedi.
İlimizde yapılan anma törenlerine devlet erkanı büyük ilgi gösterirken Ak Parti Milletvekilleri törenlere katılmamayı tercih etti.
ERCOŞKUN MESAJLA ANDI
Milletvekili Ali Ercoşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü gönderdiği mesajla anarken, ayrıca Ercoşkun sosyal medya hesabından M. Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak ‘saygıyla andığını’ belirtti.
İNSAN EN AZINDAN VEFA GÖSTERİR
Diğer Milletvekili Fehmi Küpçü ise ilimizdeki törenlere katılmamakla birlikte, ne bir mesaj ne de sosyal medyada bir anma paylaşımı yapma gereği duydu. Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde TBMM’de Milletvekili olma fırsatına kavuşmuş birisinin, M. Kemal Atatürk’e bu kadar duyarsız kalması tepkilere neden oldu.








