Asfalt çalışmaları tamamlandı

Asfalt çalışmaları tamamlandı

İlimizin en çok ziyaret edilen yerlerinden olan Hayreddin Tokadı Hazretleri’nin türbesi ve mesire alanına giden yolda İl Özel İdaresi tarafından yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 

Her gün yüzlerce ziyaretçinin gittiği Tokadi Hayrettin Türbesine giden yolda geçtiğimiz haftalarda başlayan asfalt çalışmaları kısa sürede tamamlanarak yol hizmete açıldı. 

VALİ KILIÇ İNCELEME YAPTI

İlimizin inanç turizmi açısından önemli noktalarından olan Tokadi Hayreddin Türbesinin uzun zamandır bozuk olan yolu İl Özel İdaresi tarafından asfaltlandı. D-100 Karayolundan başlayarak türbenin bulunduğu alana kadar yapılan asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Vali Erkan Kılıç, tamamlanan yolda incelemelerde bulundu. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
27AĞU2024