AMAÇ YEŞİL MİRASI KORUMAK VE GELİŞTİRMEK

AMAÇ YEŞİL MİRASI KORUMAK VE GELİŞTİRMEK

Vali Abdulaziz Aydın’ın başkanlığında, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Bolu Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur ve orman teşkilatı birim amirlerinin katılımıyla “Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Brifing Sunumu” toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda; 2025 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamlı şekilde değerlendirilirken, 2026 yılında yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

ÇALIŞMALAR KARARLILIKLA SÜRÜYOR 

Sunumda özellikle ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmaları, orman yangınlarıyla mücadele kapasitesinin artırılması, orman köylüsüne yönelik destek projeleri ve biyolojik çeşitliliğin korunmasına yönelik faaliyetler ele alındı. Ayrıca yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerinde duruldu.  Yapılan değerlendirmelerin ardından Vali Aydın, Bolu’nun yeşil mirasını korumak ve geliştirmek için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
9NİS2026