AKSOY; "BOLU'YU YAŞAYACAĞIZ"

AKSOY; "BOLU'YU YAŞAYACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili 2. sıra adayı Rahmi Aksoy, 15 Mayıs sabahı farklı uyanacaklarını Ülkücü evlatlarının Ankara’ya gönderecekleri Milletvekillerini beraber uğurlayacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin(MHP) adayı olan Rahmi Aksoy, Bolu’da ülkücü kadrolarının görevde olması gerektiğini ve Cumhur İttifakı içerisinde milli liderinin yolunda ilerleyeceklerini belirtti.

“TEBESSÜM VE GÜLÜMSEMELERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

MHP olarak Bolulu hemşehrilerinin dertleri için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Aksoy; “Ülküdaşlarım, hemşehrilerim. Bu kutlu günümüzde hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün burada bir coşku bir heyecan bir inanılmışlığı gördükten sonra tüm kalbimle inanıyorum ki 14 Mayıs Milliyetçi Hareket Partisi kadrosundan Ankara’ya milletvekili göndereceği zamandır. Bu salonu dolduran sizlerle el ele vererek kenetlenerek bunu başaracağız. Bolu’da ülkücü kadrolarının göreve gelme zamanı gelmiştir. Daha doğrusu artık Bolu’nun kendi içinden, kendi üyesinden, aynı sokakta, aynı caddede yürüyen, aynı suyu içen, aynı lokantada yemek yiyen, aynı insanların elinde büyüyen bu insanların göreve gelme zamanı gelmiştir. Biz bu şehrin tüm acılarını birlikte yaşadık. Çünkü bu acıları çeke çeke büyüdük. Bu şekilde her eksikliği birlikte gördük. Bolu’nun acısı bizim acımız, sevgisi bizim sevgimiz, oldu. Çözecek olan da bizim kadrolarımızdır. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, İl Başkanımız Sn. İlhan Durak’ın yönetiminde birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörüyle Bolu Dağlarına Köroğlu tepesine 3 hilali dikme zamanı gelmiştir. İnanıyorum ki Bolu’da 15 Mayıs sabahı çok farklı uyanacağız ve Ülkücü evlatlarının Ankara’ya gönderecekleri milletvekillerini beraber uğurlayacağız. Bunu Bolu kadrolarının başaracağına eminim. İnanıyoruz, çalışıyoruz ve başaracağız. Tüm milletvekili adaylarımızın adına sizlere şu sözü tüm samimiyetimle verebilirim; bu yol uzun bir yol. Hep beraber, hep birlikte aşacağız. Nerede ne ihtiyaç varsa, nerede olumsuzluk varsa ve nerede bulunmamız gerekiyorsa bulunacağız. Cumhur İttifakının içinde milli liderimizin yolunda ilerleyeceğiz. Bolu’nun Bolulu hemşehrilerimizin dertleri ve çözümleri için gece gündüz çalışacağız. Esnaflarımızın emeklilerimizin, öğrencilerimizin, kardeşlerimizin, çiftçilerimizin yanında olacağız. Onların yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeleri için çalışacağız. Onların helal kazançları için tüm mücadelemizi vereceğiz. Biz sadece Bolu’da yaşamayacağız, Bolu ile beraber yaşayacağız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
14NİS2023