Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili İsmail Akgül, Yedigöller yolu üzerinde köy ürünlerini satan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Yedigöller’in sadece Bolu’nun değil, Türkiye’nin göz bebeği bir doğa harikası olduğunu dile getiren Milletvekili İsmail Akgül, yol üzerinde kurdukları tezgahlarda ürünlerini satan vatandaşlara sahip çıkmak boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

‘ONLARA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
MHP Milletvekili İsmail Akgül yaptığı açıklamada; “Yedigöller yolu üzerinde el emeği, göz nuru mamüllerini satarak geçimlerini sağlayan orman köylülerimizi ziyaret ettik. Yedigöller sadece Bolu’nun değil Türkiye’nin göz bebeği bir doğa harikasıdır. Yedigöller’i bir cazibe merkezi haline getirmek hem Bolumuz hem de burada yaşayan orman köylülerimiz için önemlidir. Yedigöller yolunun yapılması ve Orman köylülerimizin geçim kapısı, ekmek parası olan bu tezgahlara sahip çıkılması, hatta daha güzel imkanlara sahip olmasını sağlamak, bizlerin ve tüm yetkililerin boynunun borcudur. Orman köylülerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.











