Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgüt binasında Gençlik Kollarının kullandığı odanın diktatöryal bir şekilde kilitlenmesinin üzerine Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ, CHP’li gençlere çağrıda bulundu.
Sosyal Medya hesabından CHP’li gençleri kendi partilerine davet eden Samet Kocadağ; ‘Bizim kapımız herkese açıktır’ dedi.
KAPILARI KİLİTLEDİLER
CHP’de geçen ay yapılan Merkez İlçe Kongresinin ardından, Gençlik Kollarının kullandığı odanın kilitlenmesi ve hem Kadın Kolları yöneticilerinin hem de gençlerin bu odaya sokulmamasının yankıları sürüyor. Diktatöryal Demokrasinin yaşandığı CHP Örgütünde bu durum parti içerisinde de rahatsızlık oluştururken, bir hamlede Ak Parti Gençlik Kollarından geldi.
AK PARTİ’YE DAVET ETTİ
Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP’li Gençleri Ak Parti’ye davet etti. Kocadağ paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Bolu Ak Parti Gençlik Kolları’nın kapısı tüm gençliğe açıktır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan feyz ve güç alan, liderinin arkasında dimdik duran, çizgisini bozmamış, görüşünden sapmamış Dünya’nın en büyük gençlik yapılanması olan Ak Parti Gençlik Kolları ülkedeki bütün gençleri kucaklar ve sahip çıkar. Merkez İlçe Başkanı tarafından kapısına kilit vurulan #CHP Bolu İl Gençlik Kolları üyesi kardeşlerimizi; doğrunun, ilkelerin ve bu ülkenin umudu gençlerdir diyerek, gençlere değer veren, sahip çıkan parti olan Ak Parti Gençlik Kolları saflarına katılmaya davet ediyorum.”








