AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR

AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası kutlamaları kapsamında Kültür İlkokulu öğrencileri,  Bolu Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur'u ziyaret etti. 

Ziyarette, miniklere ormanların önemi, ormancılık faaliyetleri ve doğanın korunması hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Celal Kanbur ormanların geleceği için ağaç dikmenin önemini anlattı. Minik öğrencilerin sorularını yanıtlayan Bölge Müdürü Celal Kanbur onlara orman haftası anısına çeşitli hediyeler dağıttı.

Orman yangını hakkında bilgilendirildiler

‘Yeşil Vatanı Korumak, Vatanı Korumaktır’ adlı video gösterisini izleyen minikler daha sonra Bölge Müdürlüğü Yerleşkesinde bulunan orman yangınlarında kullanılan yangın söndürme arazözünü yakından inceleme fırsatı buldu.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
31MAR2026