Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, öğrencilerin en büyük sorunlarından olan konaklama konusunda İlimizde büyük bir başarı elde edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlar %yüz doluluk oranına ulaşarak, başvuru yapan hiçbir öğrenci açıkta kalmadı.
İlimizde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Başvuru yapan 12 bin 656 öğrencinin tamamı İlimizdeki 11 yurda yerleştirildi.
YURTLAR YÜZDE 100 DOLULUK ORANINA ULAŞTI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) de okuyacak öğrenciler İlimize yavaş yavaş gelmeye başlarken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada başvuru yapan tüm öğrencilerin yurtlara yerleştirildiği belirtildi. Yurtların %yüz doluluk oranı ulaşıldığı vurgulanan açıklamada; “Yurtlarımıza başvuran bütün öğrencilerimiz yerleştirilmiş olup yedek öğrencimiz bulunmamaktadır” denildi.








