32 noktada kontrol yapıldı

32 noktada kontrol yapıldı

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri Düzce ve Bolu’da aynı anda 32 ayrı noktada kontrol ve denetleme faaliyeti yaptı. 

Koruma kontrol faaliyetlerinin daha etkin hale getirilmesi amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan önleme araması Bolu Orman Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanı olan Bolu ve Düzce illerinde toplam 32 sabit ve geçici kontrol noktasında yapıldı.

MAMUL DAMGASI OLUP OLMADIĞINA BAKILDI

Denetimlerde orman emvali yüklü araca düzenlenmiş nakliye teskeresi ve ETB'nin araç üzerindeki yükle uyumlu olup olmadığı, taşınan orman emvalinin yasal yollardan temin edilip edilmediği, taşınan orman emvalinde mevzuat gereği mamul damgası olup olmadığı kontrol edildi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
18EYL2025