2 SPORCUMUZDAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

2 SPORCUMUZDAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

IFMA Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası 60 ülkenin katılımıyla geçen hafta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi şehrinde gerçekleştirildi. 

Gençler Muaythai Dünya Şampiyonasında 42 kg Genç Kadınlar kategorisinde mücadele eden milli sporcumuz Ceren Bağcı ve 60 kg Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden milli sporcumuz Hamza Çağrı Öncel üstün performansları ile Dünya Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi gururlandırdılar.

MUTLU VE GURURLU HİSSEDİYORUZ

Şampiyonada milli takım baş antrenörü olarak görev yapan Emrah Sarıcaer’in yaptığı açıklamada; “Bolu Muaythai branşında başarı grafiğini zirveye çıkardık. Gençler Dünya Şampiyonasına ilimizden milli takım adına katılan 2 sporcumuz ülkesini en iyi şekilde temsil ederek istiklal marşımızı 60 ülkeye dinletti. Kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının daim olmasını dilerim” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
22EYL2025